Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Sailfish >>  Triatlon >>  märkäpuvut naisten >>  Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon

Ryhmät

Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon [136002498]Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon
Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon
€345.44  €172.72Säästä: 50%
  • Malli: 136002498
  • 5000 Kpl varastossa
  • Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon
  • Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon

Valitse:Määrä

Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon_checkout
Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon

Elinvoimainen tarjoaa hyvän yhdistelmän nosteen ja joustavuutta. Hän on täydellinen puku aloittelijoille ja kehittyneet suuria odotuksia.
Ominaisuudet:
Noste ja joustavuutta samalla:
Onnistunut yhdistelmä erittäin voimakasta Longlife soluneopreeni ja ihoystävällinen Pehmeä iho sisämateriaali pitää uimari turvallisesti vedenpinnan yläpuolella. Jopa kiireisen minuuttia alkamisen jälkeen se tarjoaa kaikki joustavuutta haluat.
Tuetut ydin vakaus:
Vakaus Paneeli Plus takaa parannetun hip vakaus, jotta uimari on automaattisesti tuodaan vakaassa asennossa vedessä vähemmän hip kierto.
Aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille samankaltaisia:
Sailfish Elävä näkyy vaikuttava tavalla noste ja joustavuus voi mennä yhdessä häiritsemättä toisiaan. Se hyötyy kokemuksesta purjekalaa huippumalleja ja vakuuttaa alhainen tulohinnasta.
tekniikka:
Longlife Cell: Kestävä ja joustava neopreeni tekee lähtötasona malleja päivittäiseen kumppani. LONGLIFE soluneopreeni vaikutuksen korkea kelluvuus ja liikkumisvapautta käsivarteen olkapään alueella.
Waffle Grid Panel: Vinoneliömäiset olevien osien optimoi painetta kerääntyä vetää vaiheessa. Vohveli GridPanel parantaa veden tunne ja varmistaa, että virta saa optimaalisesti muuntaa nopeutta.
Vakaus Paneeli: erityinen leikkaus ja vakaampi neopreeni sivu- lonkan vakauttaa kehon. Vakaus Panel vähentää vierimisliikkeistä lantion ja pitää sinut virtaviivainen vedessä.

Sailfish Muotimyymälä Suomi:stä, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Sailfish Vibrant tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Sailfish:n tuotteita, kuten Vibrant, kuten Triatlon kategoriasta juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu & triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Sailfish Vibrant:n asiakasarviot.

Kuvaus


Sailfish - Triatlon - Märkäpuvut naisten

Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon