Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Sailfish >>  Triatlon >>  märkäpuvut miesten >>  Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu

Ryhmät

Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu [136002493]Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu
Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu
€656.23  €328.12Säästä: 50%
  • Malli: 136002493
  • 5000 Kpl varastossa
  • Sailfish Rocket Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish Attack Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish Current Long Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu
  • Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon

Valitse:Määrä

Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu_checkout
Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu

Kuten palkittu märkäpuku purjekalaan Yksi on jo legenda. Viime vuosina, puku on jatkuvasti kehitetty ja se on säilyttänyt asemansa "huippuluokan märkäpuvut".
Ominaisuudet:
Uima Legenda tarjoaa maksimaalisen kelluvuuden ja erinomainen joustavuus.
Sailfish noste ihme:
Hyviksi Nano Aero Dome ei käytetä ainoastaan ​​rinnassa, mutta myös ensimmäistä kertaa reiteen, joka maksimoi noste ja parantaa kehon asento vedessä.
Parannettu istuvuus:
Uusi, ergonominen paneeli ohjaava jalkaan ja lonkan alueella parantaa istuvuutta ja minimoi vierimisliikkeistä lonkan.
Erinomainen joustavuus:
Kiitos uuden Zero Resistance paneeli, joka voidaan venyttää ilman havaittavaa materiaalia vastarintaa, One tarjoaa ennennäkemättömän joustavuuden. Yhdessä erittäin joustava Ultra Soft Stretch vuori neopreenia tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja liikkumisvapauden.
tekniikka:
Zero Resistance Panel: Äskettäin kehitetty Zero Resistance Panel voit uida vaivattomasti ja tehokkaasti. Koska suunniteltu kainalo paneeli onnistuimme vähentämään vaivaa iskua minimiin. Ojennetulla käsivarrella, ei itse asiassa ole merkittävää vastarintaa.
Nano Aero Dome: Ainutlaatuinen neopreeni kanssa koteloitu ilman solumatriisimo- lisää nostetta ja varmistaa optimaalisen kehon asento. Espacially pitkillä etäisyyksillä se auttaa viivästyttää väsymys.
SCS Nano Skin: SCS Nanoskin on neopreeni ulompi materiaali erittäin alhainen kitkavastuksen veteen ja parhaiten noste ominaisuuksia.
V Teho Panel: Tällä v muotoinen elementtien järjestykseen vähentää aseiden vastus tullessaan vesi. Myöhemmässä pull vaiheessa ne tarjoavat lisää paineita kerääntyä kyynärvarren. V Virta Panel optimoi tehon käytön ja voit liukua vettä tehokkaammin.
Vakaus Paneeli: erityinen leikkaus ja vakaampi neopreeni sivu- lonkan vakauttaa kehon. Vakaus Panel vähentää vierimisliikkeistä lantion ja pitää sinut virtaviivainen vedessä.

Sailfish edullisimmat Suomi:stä, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Sailfish One tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Sailfish:n tuotteita, kuten One, kuten Triatlon kategoriasta juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu & triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Sailfish One:n asiakasarviot.

Kuvaus


Sailfish - Triatlon - Märkäpuvut miesten

Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu