Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Sailfish >>  Triatlon >>  märkäpuvut miesten >>  Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon

Ryhmät

Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon [136002491]Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon
Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon
€787.48  €393.74Säästä: 50%
  • Malli: 136002491
  • 5000 Kpl varastossa
  • Sailfish Vibrant Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish Current Long Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish Rocket Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish Attack Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Sailfish One Märkäpuvut miesten Triatlon hyvä palvelu

Valitse:Määrä

Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon_checkout
Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon

Rajoittamattoman vapaan liikkuvuuden, tasapainoisen kelluvuus eikä vähiten erinomaiset liukuominaisuudet tekevät G Range lippulaivamalli meidän kokoelma.
Ominaisuudet:
Palkitun:
Viime vuosina purjekala G Range osoittautunut lukuisat IRONMAN ja MM voittoja. Hän on valittu viidennen kerran peräkkäin lukijat suurin triathlon lehden Euroopassa paras märkäpuku 2015.
Rajoittamaton joustavuus:
Äskettäin kehitetty Zero Resistance Panel takaa maksimaalisen liikkumisvapauden käsivarteen olkapään alueelle ja tukee energiansäästöä uinti. Erikoismuotoiltujen paneeli vähentää tarvittavaa voimaa käsivarren aivohalvauksen minimiin. Laajennetussa varren asennossa se luo tosiasiassa ole merkittävää vastarintaa.
Erinomaiset luisto ominaisuudet:
Pinta G Range on höyrytetty, jossa kapeat nano pinnoite, joka vähentää kitkavastusta ainetta veteen lähes nollaan.
Parannettu hip vakautta ja parempaa käyttövoima:
Ergonomisesti säätää paneelin nivusten, jalkojen ja lantion alue parantaa kunnossa. Uusi Vakaus Panel Aero lisää lonkan vakautta ja antaa lisää nostetta.
Tietotaitoa triathlon ammattilaisia:
Kehitettäessä G Range joitakin maailman parhaista uimarit ja triathletes ovat osaltaan antaa kaikille urheilijoille selvä etu ensimmäisessä kuria.
tekniikka:
Zero Resistance Panel: Äskettäin kehitetty Zero Resistance Panel voit uida vaivattomasti ja tehokkaasti. Koska suunniteltu kainalo paneeli onnistuimme vähentämään vaivaa iskua minimiin. Ojennetulla käsivarrella, ei itse asiassa ole merkittävää vastarintaa.
Avevia Super Dry: Ainutlaatuinen neopreeni kanssa koteloitu ilman solumatriisimo- lisää nostetta ja varmistaa optimaalisen kehon asento. Espacially pitkillä etäisyyksillä se auttaa viivästyttää väsymys.
Nano Space Cell 2: Nano Space Cell 2 on ne plus ultra pinnoitteiden ja vähentää kitkavastusta vedessä minimiin. Vettä hylkivän pinnan voit liukua verrattomasti nopeasti veden läpi.
V Teho Panel: Tällä v muotoinen elementtien järjestykseen vähentää aseiden vastus tullessaan vesi. Myöhemmässä pull vaiheessa ne tarjoavat lisää paineita kerääntyä kyynärvarren. V Virta Panel optimoi tehon käytön ja voit liukua vettä tehokkaammin.
Vakaus Aero Paneeli: erityinen leikkaus ja suuri noste neopreeni sivu- lonkan vakauttaa kehon. Vakaus Panel vähentää vierimisliikkeistä lantion ja pitää sinut virtaviivainen vedessä.

Sailfish G Range on paras tuote juoksu & triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Märkäpuvut miestentuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Triatlontuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset Sailfish parhaat Suomi:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Sailfish-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Kuvaus


Sailfish - Triatlon - Märkäpuvut miesten

Sailfish G Range Märkäpuvut miesten Triatlon