Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Sailfish >>  Triatlon >>  märkäpuvut naisten >>  Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon

Ryhmät

Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon [136002496]Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon
Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon
€481.94  €240.97Säästä: 50%
  • Malli: 136002496
  • 5000 Kpl varastossa
  • Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon
  • Sailfish Vibrant Märkäpuvut naisten Triatlon

Valitse:Määrä

Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon_checkout
Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon

Hyökkäys on yleisvahvistin keskuudessa märkäpuvut ja yhdistää joustavuuden ja noste paras hinta laatusuhdetta.
Ominaisuudet:
Top joustavuus:
Äskettäin kehitetty Zero Resistance Panel takaa maksimaalisen liikkumisvapauden käsivarteen olkapään alueelle ja tukee energiansäästöä uinti. Erikoismuotoiltujen paneeli vähentää tarvittavaa voimaa käsivarren aivohalvauksen minimiin. Laajennetussa varren asennossa se luo tosiasiassa ole merkittävää vastarintaa.
Korkea laatu ja sileä neopreeni:
SCS # 39 neopreeni antaa puku sen joustavuus ja tasaisuus. Lisäksi puku tarjoaa mukavan istuvuuden ja erittäin korkea liikkuvuus.
Allrounder:
Yhdistelmä uusia ominaisuuksia ja testatut tekniikat tekevät hyökkäys on varsinainen osaaja tahansa triathlonisti aloittelijoista kunnianhimoisia IRONMAN.
Parannettu hip vakautta ja parempaa käyttövoima:
Ergonomisesti mukautettu paneeli ohjaava nivusiin, jalka ja lonkan alueella parantaa kunnossa. Uusi Vakaus paneeli Carbon Plus lisää lonkan vakautta ja antaa lisää nostetta.
tekniikka:
Zero Resistance Panel: Äskettäin kehitetty Zero Resistance Panel voit uida vaivattomasti ja tehokkaasti. Koska suunniteltu kainalo paneeli onnistuimme vähentämään vaivaa iskua minimiin. Ojennetulla käsivarrella, ei itse asiassa ole merkittävää vastarintaa.
SCS # 39: Kestävä ja joustavaa neopreenia tarjoaa parhaat noste ja joustavuus, joka saavutetaan sen venyvyys jopa 520%. SCS pinnoite pienentää kitkaa vastus vedessä minimiin.
Waffle Grid Panel: Vinoneliömäiset olevien osien optimoi painetta kerääntyä vetää vaiheessa. Vohveli GridPanel parantaa veden tunne ja varmistaa, että virta saa optimaalisesti muuntaa nopeutta.
Vakaus Paneeli: erityinen leikkaus ja vakaampi neopreeni sivu- lonkan vakauttaa kehon. Vakaus Panel vähentää vierimisliikkeistä lantion ja pitää sinut virtaviivainen vedessä.

Sailfish Attack on tuote, jonka löydät Märkäpuvut naisten kategoriasta, Triatlon:sta, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, Sailfish muotia Suomi:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista Sailfish muotia Suomi:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Sailfish Attack:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa juoksu & triatlon:n harrastamiseen.

Kuvaus


Sailfish - Triatlon - Märkäpuvut naisten

Sailfish Attack Märkäpuvut naisten Triatlon
You may also like...