Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Reebok Fitness >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet

Ryhmät

Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet [1246207]Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet
Move your mouse over image or click to enlarge
Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet
€42.32  €21.16Säästä: 50%
  • Malli: 1246207
  • 5000 Kpl varastossa
  • Reebok Fitness Tri-Fold Mat Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 9 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Core Board Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness CV Mat Treadmill Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Weight Set 8 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Määrä

Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm Valmennus Lisätarvikkeet

Yksi kaikkein monipuolisin ja helposti kappaletta kuntoiluvälineitä, joka on jumppapallo voidaan käyttää suorittamaan monenlaisia ​​harjoituksia huomattavasti parantaa keskeinen vahvuus, asento ja joustavuus.
Vaikka ne näyttävät samaa, gymballs on monen kokoisia ja materiaaleja, joten sen tärkeää valita oikea käyttää pallo sinulle.
Punainen 65cm vakaus Reebok voimistelupallo on valmistettu Tiheään kumi varmistaa pitkäikäisyys ja sopii niille välillä 170cm ja 185cm pitkä (noin 57 "" 61 "jalkaa). Valitsemalla sopivan kokoisia jumppapallo kehon koostumus on erittäin tärkeää, jotta varmistetaan saat useimmat ulos harjoittelun. Tarkkailemalla 90 asteen sääntöä, (jossa molemmat jalat ovat istutettu lattialla ja polvet sijoitettu hieman pienempi kuin lantio, joten 90 asteen kulmassa), youll löytää ihanteellinen jumppapallo kokoa.
Sen myös tärkeää huomata, että korkeus yksin isnt ainoa tekijä oikean pallo kokoa. Kuten Reebok liikunta pallot ovat joustavia ja tarjoavat vastus, paino on myös tärkeä tekijä.
Tukeminen ab rutistuksia, tricep laskut ja vakauden työtä, punainen jumppapallo painotetulla pohja on tarjolla anti räjähtää teknologia, eli jos pallo sattuu puhkaista harjoituksen aikana, se hitaasti ja turvallisesti tyhjetä, jotta vältetään mahdolliset vammat.
Mikä enemmän, gymballs kaksinkertainen päällystetty kumia ja hieman painotettu pohja tuo vakautta lisäpitoa, auttaa pysäyttää pallon liikkuvan pois harjoitusten aikana.
Jokainen Reebok voimistelupallo alukset välineistöä, joka sisältää perustavanlaatuisia pumppu. Jos olet tarvitsevat hieman inspiraatiota Kickstart sinun jumppapallo harjoitus, tämä vakaus jumppapallo mukana tulee oma harjoitus DVD.
Ominaisuudet:
Painotettu pohja tarjoaa lisää vakautta.
Ihanteellinen sit ups
keskeinen vahvuus
vakavuus
ja yleiskuntoa.
Sisältää harjoitus DVD.
Tekniset tiedot:
Soveltuu käyttäjille välillä 170cm ja 185cm pitkä.
Halkaisija 65cm.

Täydennä tilauksesi Reebok Fitness Gymball two tone 65 cm:lla, jonka löydät Lisätarvikkeet kokoelmastamme Valmennus tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu & triatlon kategorioita Reebok Fitness Erikoistarjoukset Suomi:ssa, joka on oma juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Valmennus varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla Reebok Fitness Erikoistarjoukset Suomi:ssa!

Kuvaus


Reebok Fitness - Lisätarvikkeet - Valmennus

You may also like...