Kirjaudu sisään|Luo tili
Shopping Cart: 0 Item(s)
Etusivu >>  Reebok Fitness >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Ryhmät

Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
€215.92  €107.96Säästä: 50%
  • Malli: 135913280
  • 5000 Kpl varastossa
  • Reebok Fitness Mat Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Resistance Tube Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 7 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
  • Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 6 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Valitse:

your size


Määrä

Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Mittaus 35cm halkaisijaltaan, 6kg Reebok Soft Medicine Ball on suunniteltu kestämään säännöllistä ja tiukkaa käyttöä, mutta samalla on anteeksi tarpeeksi käyttäjille turvallisesti kiinni pallon suurella nopeudella. Sen vankka ja luotettava rakenne tarkoittaa sitä pitää muotonsa pitkän käytön jälkeen.
Reebok Medicine pallot ommeltu ominaisuuksista musta kuori punaisella paneelit, näytetään Reebok-logo ja paino selvästi. Sen joustava pinta onnistuneesti aids pito aikana liikuntaa ja voidaan puhdistaa helposti koska sen kosteudenkestävä ominaisuuksia.
Reebok Soft Medicine pallot on huolellisesti suunniteltu ja rakennettu heittää ja käsittelyyn, pikemminkin kuin paiskautuvista lattialle. Jos youre etsivät suuri vaikutus toiminnallinen harjoitus, jossa voit harjoitella räjähtävää voimaa ja parantaa koordinointia, valitse Reebok Slam Ball.
Reebok Medicine pallot myydään erikseen ja niitä on saatavana eri paino askelin; 6kg, 8kg, 10kg ja 12kg. Ei ole väliä mitä kokoa valitsemallasi taitotason, med pallo koulutus on ihanteellinen tapa parantaa räjähtävyys ja keskeinen vahvuus.
Ominaisuudet:
Suunniteltu kestämään säännöllistä ja tiukkaa käyttöä
Joustava pinta auttamaan pito aikana liikuntaa
Helppo puhdistaa
kosteutta kestävä pinta
Tekniset tiedot:
Paino alue 6kg, 8kg, 10kg, 12kg.
35cm halkaisija

Älä odota enää pidempään ja osta Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg. Jos sinulla on kysyttävää Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä Reebok Fitness huippulaatua Suomi yhteydenottosivumme kautta. Reebok Fitness huippulaatua Suomi tarjoaa erityisen kokoelman Lisätarvikkeettuotteita juoksu & triatlon:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Lisätarvikkeet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Valmennus varusteilla.

Kuvaus


Reebok Fitness - Lisätarvikkeet - Valmennus

Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
Reebok Fitness Double Grip Medicine Ball 10 Kg Valmennus Lisätarvikkeet